CCMV 2019

Op zondag 16 juni 2019, met Vaderdag, zal de 22e Classic Car Meeting Vleuten georganiseerd gaan worden.

De meeting duurt van 14.30 tot 17.00 op het Dorpsplein te Vleuten (kruising Dorpsstraat/Schoolstraat) en is uitsluitend bedoeld voor Engelse en Europese klassieke automobielen.

Deelnemers kunnen hun klassieke auto op het terrein parkeren voor € 5,- per voertuig, de entree voor bezoekers (personen) blijft gratis!

Voor een impressie van voorgaande edities kunt u op deze site foto's of video's bekijken en krantenartikelen lezen.

 
 

De Organisatie

De Classic Car Meeting wordt georganiseerd door Leo Koster (1953) en zijn gezin. Leo woont sinds 1997 in Vleuten en heeft in de afgelopen jaren vele klassiekers gehad, gerestaureerd, gereden en verkocht. Hij is op het idee van de meeting gekomen tijdens een vakantie in Amerika.
Leo Koster

Tijdens een rondreis kwam hij langs een parkeerplaats waar Chevrolet-eigenaren bij elkaar waren gekomen om ervaringen uit te wisselen en elkaars auto te bewonderen. De gezellige en ongedwongen sfeer vond Leo passen bij de rustieke Vleutense uitstraling.

Naast het maken van muziek met zijn band en het werken in zijn eigen bedrijf vond Leo in 1998 tijd en gelegenheid voor een 1e Classic Car Meeting. De eerste editie was druk bezocht en sindsdien is de meeting een jaarlijks terugkerend fenomeen geworden.

 
     

Sponsors

IZI Services

EAVR

Auto Motor Klassiek

 
 
Nieuwsbrief
 

Dhr. Mevr.