CCMV 2021

In verband met culinair event Bourgondisch Vleuten was het Dorpsplein in 2019 niet voor ons beschikbaar en zijn wij éénmalig uitgeweken naar de Burchtpromenade te Vleuterweide. Hoewel deze nieuwe plek even wennen was, was het toch een zeer geslaagde meeting.

In verband met de Corona-crisis zijn wij genoodzaakt om een jaartje over te slaan maar hopen jullie volgend jaar weer in goede gezondheid te kunnen begroeten tijdens de 23e editie op het Dorpsplein te Vleuten.

Zet zondag 20 juni 2021 dus alvast maar in jullie agenda, wat ons betreft de leukste Vaderdag-activiteit van Leidsche Rijn.

Meer info volgt!

 
 

De Organisatie

De Classic Car Meeting wordt georganiseerd door Leo Koster (1953) en zijn gezin. Leo woont sinds 1997 in Vleuten en heeft in de afgelopen jaren vele klassiekers gehad, gerestaureerd, gereden en verkocht. Hij is op het idee van de meeting gekomen tijdens een vakantie in Amerika.
Leo Koster

Tijdens een rondreis kwam hij langs een parkeerplaats waar Chevrolet-eigenaren bij elkaar waren gekomen om ervaringen uit te wisselen en elkaars auto te bewonderen. De gezellige en ongedwongen sfeer vond Leo passen bij de rustieke Vleutense uitstraling.

Naast het maken van muziek met zijn band en het werken in zijn eigen bedrijf vond Leo in 1998 tijd en gelegenheid voor een 1e Classic Car Meeting. De eerste editie was druk bezocht en sindsdien is de meeting een jaarlijks terugkerend fenomeen geworden.

 
     

Sponsors

IZI Services

EAVR

Auto Motor Klassiek