CCMV 2023

Op 18 juni 2023, op Vaderdag, zal de 23e editie van de Classic Car Meeting Vleuten georganiseerd worden. De meeting zal als vanouds gehouden worden op het Dorpsplein te Vleuten.

Programma:
- 14.00 start Classic Car Meeting
- 16.30 uitslag Classic Car beautycontest
- 17.00 einde evenement

De Classic Car Meeting Vleuten is bedoeld voor eigenaren en liefhebbers van oude Europese en Engelse auto’s om zo met elkaar in contact te komen, elkaar tips en adressen etc te geven, foto’s te maken en te genieten van het, hopelijk mooie, weer. Geen Amerikanen dus!

De toegang voor bezoekers is gratis. Aan deelnemende autobezitters wordt een bijdrage van € 5,00 gevraagd om de organisatie tegemoet te komen in de kosten.

Het is geen beurs of markt, er mag niks worden verkocht. Er zal wel een gelegenheid zijn voor kopen van koffie, frisdrank en kleine snacks.

Graag tot ziens op de 18e juni!

 
 

De Organisatie

De Classic Car Meeting wordt georganiseerd door Leo Koster (1953) en zijn gezin. Leo woont sinds 1997 in Vleuten en heeft in de afgelopen jaren vele klassiekers gehad, gerestaureerd, gereden en verkocht. Hij is op het idee van de meeting gekomen tijdens een vakantie in Amerika.
Leo Koster

Tijdens een rondreis kwam hij langs een parkeerplaats waar Chevrolet-eigenaren bij elkaar waren gekomen om ervaringen uit te wisselen en elkaars auto te bewonderen. De gezellige en ongedwongen sfeer vond Leo passen bij de rustieke Vleutense uitstraling.

Naast het maken van muziek met zijn band en het werken in zijn eigen bedrijf vond Leo in 1998 tijd en gelegenheid voor een 1e Classic Car Meeting. De eerste editie was druk bezocht en sindsdien is de meeting een jaarlijks terugkerend fenomeen geworden.

 
     

Sponsors

IZI Services

EAVR

Auto Motor Klassiek